Hemen Arayın

Pronet’e “En İyi Müşteri Deneyimi” Ödülü

Pronet, bu yıl 10’uncusu düzenlenen “Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri”nde “En İyi Müşteri Deneyimi” kategorisinde ödüle layık görüldü. Kapsamlı çağrı merkezi hizmetiyle tüm aramalara hızlı bir şekilde yanıt veren Pronet, aldığı ödülle müşteri odaklı hizmet anlaşıyını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Pronet’e “En İyi Müşteri Deneyimi” Ödülü Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi hizmetlerinin kalitesi, Türkiye’nin saygın iş ödüllerinden biri olan “Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri”nde tescillendi. IMI Conferences tarafından Haliç Kongre Merkezi’nde 10’uncusu düzenlenen ve 12 kategoride gerçekleşen “Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri”nde Pronet, “En İyi Müşteri Deneyimi” kategorisinde ödül almaya hak kazandı.

Sağladığı hizmetlerin ödüllerle taçlandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Pronet Satış Sonrası Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Olgun Kükrer; “Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi olarak, rekabetin yoğun olduğu “En iyi müşteri deneyimi” kategorisinde ödüllendirilmek, bizleri onurlandırdı. Bir kez daha bu alandaki yatırımımızın ve kapsamlı hizmetimizin, kısaca emeğimizin karşılığını görmek güzel. Vizyonumuzu müşterilerimize kaliteli, hızlı, değer ve fark yaratan bir müşteri deneyimi yaşatmak olarak belirlemiştik. Gelişen teknolojiyi süreçlerimize entegre ederek daima müşterilerimizin beklentilerinin bir adım ötesine geçmek için çok çalıştık ve bunu başardık. Kaliteli hizmet anlayışımızla müşterilerilerimize ihtiyaç duydukları her an yanlarında olduğumuzu hissettirmek için 7 gün 24 saat hiç durmadan ayaktayız. Yalnızca bir çağrı merkezi olmanın ötesinde alarm ve haber alma mekezi gibi hizmet veriyoruz. Pronet olarak, geliştirdiğimiz teknoloji, altyapı ve hizmetlerimizle bugüne kadar yaşanan acil durumlarda, Pronet Alarm Merkezimize gelen çağrılarla 10.000’lerce hayat kurtardık. Müşterilerimizle olan iletişimimiz sadece olay öncesinde değil, yaşanan durum ne olursa olsun sonrasında da devam ediyor. Türkiye Çağrı Merkezleri Ödülleri’nde “En İyi Müşteri Deneyimi” ödülünü almak işte bu yüzden bizim için çok anlamlı” diye konuştu.

Ücretsiz Teklif Al

Ücretsiz Teklif Al

Evinize, işyerinize ve günlük yaşamınıza uygun güvenlik sisteminizi belirlememiz için lütfen formu doldurun, sizi en kısa sürede arayalım.

Tüm bilgileriniz Pronet tarafından gizli tutulacaktır.
captcha

HEMEN TEKLİF ALIN HEMEN ARAYIN 444 1 911 HEMEN ARAYIN 444 1 911