Hemen Arayın

Pronet Güvenlik yenilenen kurumsal kimliğini ve çözümlerini IFSEC İstanbul 2013’te tanıttı

Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik, yenilenen kurumsal kimliğini ve çözümlerini uluslararası güvenlik ve yangın fuarı IFSEC İstanbul 2013’te tanıttı. Pronet Güvenlik’te yaşanan değişim süreci ile ilgili bilgi veren Genel Müdür Yardımcısı Aydın Bolkar, logodan alarm kutusunun tasarımına, İK süreçlerinden hizmet kalitesini artıracak yeniliklere kadar pek çok değişikliği başarıyla hayata geçirdiklerini söyledi.

Pronet Güvenlik yenilenen kurumsal kimliğini ve çözümlerini IFSEC İstanbul 2013’te tanıttı 160 binden fazla abonesi ve 500'ü aşkın özel güvenlik projesi ile Türkiye'nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik, yenilenen kurumsal kimliğini ve çözümlerini uluslararası güvenlik ve yangın fuarı IFSEC İstanbul 2013’te tanıttı. Pronet’in çözümleri, Ortadoğu, Orta Asya, Kuzey Afrika ve Güneydoğu Avrupa bölgelerini buluşturan fuarın katılımcılarından büyük ilgi gördü.

Pronet Güvenlik’in IFSEC İstanbul 2013’teki aktivitelerine ilişkin bilgi veren Genel Müdür Yardımcısı Aydın Bolkar, fuarın sektörel gelişmeleri geniş bir ölçekte paylaşmaya olanak verdiğini belirtti. Kendileri açısından fuarın diğer bir önemli yanının da yenilenen kurumsal kimlikle fuar ziyaretçileri ile buluşmak olduğuna değinen Bolkar, “1995 yılında kurulan Pronet Güvenlik, aradan geçen 18 yıl içinde çeşitli yenilenmeler yaşasa da, geçtiğimiz aylarda tamamladığı yenilenme süreci bunların en önemlisi oldu diyebiliriz. Bu süreçte görünen ve görünmeyen olarak ikiye ayırabileceğimiz değişiklikler yaptık. Görünen tarafta, sahada görev yapan ekiplerimizin kıyafetlerinden kullandıkları araçların giydirmelerine, logomuzdan alarm kutularımızın tasarımlarına kadar pek çok değişiklik oldu. Görünmeyen tarafta ise, başta iş süreçlerimizde ve insan kaynakları politikamızda günümüzün gerektirdiği yenilikçi yaklaşımı benimseyerek değişikliklere gittik. Tüm bu yeniliklerin hizmet kalitemizi daha da artırmamıza yardımcı olacağına inanıyoruz” dedi.

Bolkar ayrıca, küresel çapta güvenlik sektörünün önde gelen oyuncularından biri ile işbirliği yaptıklarını, ülkemizde güvenlik anlayışına yeni bir boyut kazandıracak bu işbirliğine ilişkin ayrıntıları önümüzdeki günlerde paylaşacaklarını belirtti.

Ücretsiz Teklif Al

Ücretsiz Teklif Al

Evinize, işyerinize ve günlük yaşamınıza uygun güvenlik sisteminizi belirlememiz için lütfen formu doldurun, sizi en kısa sürede arayalım.

Tüm bilgileriniz Pronet tarafından gizli tutulacaktır.
captcha

HEMEN TEKLİF ALIN HEMEN ARAYIN 444 1 911 HEMEN ARAYIN 444 1 911