Hemen Arayın

Hayat kurtaracak iPhone uygulaması: Pronet Panik Butonu

Türkiye’nin lider güvenlik firması Pronet Güvenlik tarafından ücretsiz sunulan iPhone uygulaması ‘Pronet Panik Butonu’, herhangi bir acil durumda, kullanıcının lokasyon bilgisini tek bir dokunuşla yakınlarına bildirmesini sağlıyor. Uygulama, Pronet Güvenlik abonesi olan ya da olmayan tüm iPhone sahipleri tarafından kullanılabiliyor.

Hayat kurtaracak iPhone uygulaması: Pronet Panik Butonu

Türkiye’nin lider güvenlik firması Pronet Güvenlik’in kullanıma sunduğu ücretsiz iPhone uygulaması ‘Pronet Panik Butonu’ ile kullanıcılar acil durumlarda tek bir dokunuşla yakınlarından yardım isteyebiliyor.Pronet Panik Butonu, herhangi bir panik durumunda, kullanıcının bulunduğu lokasyon bilgisini* adres ve koordinat olarak, kendisinin önceden belirlediği yakınlarına ya da arkadaşlarına SMS ile anında bildirmesini sağlıyor. Pronet Güvenlik abonesi olan ya da olmayan tüm iPhone sahiplerinin Apple App Store’dan ücretsiz indirerek kullanabildikleri uygulama, kolay kullanım özellikleri ile dikkat çekiyor.Pronet abonesi olan kullanıcılar: Aboneler, uygulamaya Pronet Online İşlem Merkezi kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yapıp, acil durumda iletişime geçilecek iki kişinin numarasını ilgili alanlara ekleyerek uygulamayı kullanıma hazır hale getirebiliyorlar. Sonrasında, kullanıcının herhangi bir acil durum anında ekrandaki “Panik” butonuna dokunması yeterli oluyor. Kullanıcı bu butona dokunduğunda, uygulama o an bulunulan konumu tespit ediyor ve bu bilgileri adres ve koordinat olarak kullanıcının önceden belirlediği iki kişiye otomatik olarak SMS ile gönderiyor. Ayrıca bu kişiler Pronet Alarm Merkezi tarafından aranıyor ve yakınlarının acil durumda olabileceğine ilişkin sözlü bildirim yapılıyor. Bu hizmetten herhangi bir SMS ücreti ödemeden yararlanabilen Pronet Güvenlik aboneleri ayrıca ev ya da işyerlerine ait alarm sistemlerinin açık olup olmadığını ve alarm sinyallerinin geçmişini de uygulama aracılığıyla görüntüleyebiliyorlar.Pronet abonesi olmayan kullanıcılar: Abone olmayan kullanıcılar herhangi bir kullanıcı adı ya da şifreye ihtiyaç duymadan kolayca uygulamayı kullanabiliyorlar. Uygulamayı kullanmak için acil durumlarda ulaşılmasını istedikleri iki kişinin iletişim bilgilerini ilgili alanlara eklemeleri yeterli oluyor. Sonrasında oluşabilecek herhangi bir panik durumunda, kullanıcılar uygulamayı açıp ekrandaki ‘Panik’ butonuna dokunduklarında, uygulama yine aynı şekilde kullanıcının o an bulunduğu konumu tespit ediyor ve iPhone’un SMS ekranına geçiş yaparak, tespit edilen konum bilgisini önceden belirlenmiş iki kişiye gönderime hazır bir şekilde ekrana getiriyor. Sonrasında kullanıcının tek yapması gereken “Gönder” butonuna tıklamak oluyor. Pronet abonesi olmayan kullanıcılar, herhangi başka bir ücret ödemelerine gerek kalmadan yalnızca kendi tarifeleri üzerinden SMS ücretini ödeyerek bu hizmetten yararlanabiliyor.Pronet Panik Butonu uygulamasına http://bit.ly/PanikButonu adresinden ulaşılabiliyor.*Kullanıcıların iPhone “Ayarlar” menüsünden “Konum Servisleri”ni aktif hale getirmeleri gerekmektedir.

Ücretsiz Teklif Al

Ücretsiz Teklif Al

Evinize, işyerinize ve günlük yaşamınıza uygun güvenlik sisteminizi belirlememiz için lütfen formu doldurun, sizi en kısa sürede arayalım.

Tüm bilgileriniz Pronet tarafından gizli tutulacaktır.
captcha

HEMEN TEKLİF ALIN HEMEN ARAYIN 444 1 911 HEMEN ARAYIN 444 1 911