Online İşlem Merkezi
Pronet Güvenlik İK Departmanı'nı Sibel Ercan ile güçlendirdi

Türkiye'nin önde gelen güvenlik firmalarından Pronet Güvenlik’te, İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevine alanının deneyimli isimlerinden Sibel Ercan getirildi.

01.10.2013, İstanbul

Türkiye'nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik’te, İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevine alanının deneyimli isimlerinden Sibel Ercan getirildi. Ercan, 1.400 ’ü aşkın çalışanı bulunan Pronet Güvenlik’te İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak.

Profesyonel kariyerine 1991 yılında Saudi American Bank İthalat İhracat Departmanı’nda başlayan Sibel Ercan, ardından Yöntem Araştırma ve Danışmanlık ile DHL’de görev aldı. Sonrasında FedEx ve Eczacıbaşı & Lincoln’de İnsan Kaynakları Uzmanı unvanıyla görev yaptı. 2000 yılında İK Uzmanı olarak çalışmaya başladığı Axa Oyak Hayat’ta 2001 yılında İK Müdür Yardımcısı olarak atanan Ercan, şirketin 2003 yılında ING Group ile birleşmesinin ardından İK Müdürü görevine getirildi. Sibel Ercan Pronet Güvenlik ekibine katılmadan önce ING Emeklilik İK Kıdemli Müdürü olarak görev yapıyordu.