Hemen Arayın

Pronet’lilerin artık Sağlık Künyesi var

Pronet Güvenlik, Online İşlem Merkezi Sağlık Künyesi uygulamasını kullanıma sundu. Online İşlem Merkezi’ndeki formu dolduran Pronet’lilerin kronik rahatsızlıkları, daha önce geçirdikleri hastalıklar, olası bir acil sağlık durumunda ilgili birimlerle anında paylaşılacak.

Pronet’lilerin artık Sağlık Künyesi var Sektöründe ilk niteliği taşıyan yenilikçi hizmetler sunmaya devam eden lider güvenlik firması Pronet Güvenlik, Online İşlem Merkezi Sağlık Künyesi uygulamasını kullanıma sundu. Uygulama, herhangi bir acil sağlık sorununda, Pronet alarm sistemi kullanıcılarının sağlık bilgilerinin ilgili birimlerle paylaşılmasını sağlıyor.

Pronet Online İşlem Merkezi Sağlık Künyesi uygulamasından yararlanmak isteyen Pronet abonelerinin, alarm sistemi kullanıcılarının ve ailelerinin pronet.com.tr adresinden ulaşılabilen Online İşlem Merkezi’nde yer alan ‘Sağlık Künyesi’ bölümündeki formu doldurmaları yeterli oluyor. Form, kişinin, kronik rahatsızlıkları, daha önce geçirdiği hastalıkları gibi sağlık durumları ile ilgili bilgilerini girmesi yeterli oluyor. Sonrasında, olası bir acil sağlık sorunu yaşandığında, abonenin sağlık durumu ile ilgili bu bilgiler Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi müşteri temsilcilerinin ekranında görüntüleniyor ve müşteri temsilcisi gerekli ambulans yönlendirmesini yaparken, bu bilgileri de ilgili kişilerle paylaşıyor. Bu sayede, ambulans ve sağlık ekibi müşterinin bulunduğu yere ulaştığında, doğru müdahale en kısa süre içinde gerçekleştirilebiliyor.

Pronet Online İşlem Merkezi Sağlık Künyesi’ni kullanmak için herhangi bir kişi sayısı sınırı bulunmadığı için, bir mekanda bulunan alarm sisteminin tüm kullanıcıları formu doldurarak kendi sağlık künyelerini oluşturabiliyorlar.

Ücretsiz Teklif Al

Ücretsiz Teklif Al

Evinize, işyerinize ve günlük yaşamınıza uygun güvenlik sisteminizi belirlememiz için lütfen formu doldurun, sizi en kısa sürede arayalım.

Tüm bilgileriniz Pronet tarafından gizli tutulacaktır.
captcha

HEMEN TEKLİF ALIN HEMEN ARAYIN 444 1 911 HEMEN ARAYIN 444 1 911