Hemen Arayın

Pronet’in Yeni İş Geliştirme ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip Oldu

Türkiye’nin lider güvenlik firması Pronet’in, İş Geliştirme ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna Ediz Habip atandı.

Pronet’in Yeni İş Geliştirme ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip Oldu Lise öğrenimini British School of Barcelona’da tamamlayan Ediz Habip, ardından University College London (UCL) Bilgi Yönetimi bölümünden mezun oldu. Habip kariyer hayatına 2005 yılında; stratejik danışmanlık ve dış kaynak kullanımı alanlarında hizmet veren dünyanın önde gelen danışmanlık firmalarından Capgemini’nin Madrid ofisinde Analist olarak başladı.

Kariyerinde hızlı bir yükselme grafiği çizen Ediz Habip, Capgemini Londra’da devam ettiği iş yaşamında sırasıyla, uluslararası projeler, stratejik satın alma, ve CIO danışmanlığı bölümlerinde yöneticilik yaptı. Capgemini’nin ardından Ernst & Young Londra ve Kopenhag’da Şirket Evliliklerinden sorumlu olarak görev yapan Habip, özellikle ilaç ve havayolu taşımacılığı sektörlerinde üst düzey danışmanlık yaptı.

2014 yılında Pronet’te Yönetim Danışmanı olarak görevine başlayan Ediz Habip, kariyerine 2016 Şubat ayı itibariyla Pronet İş Geliştirme ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak devam ediyor.
Ücretsiz Teklif Al

Ücretsiz Teklif Al

Evinize, işyerinize ve günlük yaşamınıza uygun güvenlik sisteminizi belirlememiz için lütfen formu doldurun, sizi en kısa sürede arayalım.

Tüm bilgileriniz Pronet tarafından gizli tutulacaktır.
captcha

HEMEN TEKLİF ALIN HEMEN ARAYIN 444 1 911 HEMEN ARAYIN 444 1 911