Hemen Arayın

Pronet’e “İnsana Saygı Ödülü”

Türkiye’nin lider güvenlik firması Pronet, Kariyer.net ana sponsorluğunda düzenlenen 14. İnsana Saygı Ödülleri'nde, iş başvurularını en hızlı ve en yüksek oranda yanıtlayan şirketlerden biri olarak “İnsana Saygı Ödülü”ne layık görüldü.

Pronet’e “İnsana Saygı Ödülü” İnsan Kaynakları alanındaki özenli çalışmaları öne çıkarmak ve kamuoyu ile paylaşmak amacıyla her yıl Kariyer.net tarafından geleneksel olarak düzenlenen “İnsana Saygı Ödülleri”, bu yıl Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda gerçekleşti.

Pronet; dünyanın önde gelen yönetim profesyonellerinin konuşmacı olarak katıldığı 19. İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında düzenlenen ödül töreninde, iş başvurularını en hızlı ve en yüksek oranda yanıtlayan şirket olarak İnsana Saygı Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Pronet İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Yoğurtçugil, “Şirketimizin başarısı, insana dokunduğu her alanda fark yaratma yaklaşımımızdan doğuyor. Misyonu insanları ve değer verdiklerini korumak olan bir şirkette, İnsana Saygı ödülüne layık görülmek, Şirket değerlerimizin her adımımızda yaşatıldığının en güzel göstergesi. Tercih edilen işveren markası olma vizyonuyla ilerlerken bu ödülü almış olmanın bizim için anlamı büyük. Başarımızın arkasındaki sihirli gücün Taraftar Çalışanlarımız olduğuna inanıyoruz ve bu ödüle layık görüldüğümüz için Pronet İnsan Kaynakları ekibi olarak gururlu ve çok mutluyuz” dedi.

Ödül almaya hak kazanan şirketler; “aday başvurularını on gün içinde en hızlı yanıtlama”, “en çok istihdam yaratma” ve “en çok başvuru yapılan firma” kriterlerini yerine getirme becerileri üzerinden değerlendirildi.

Adayların İnsan Kaynakları süreçlerini beğendikleri firmaları oylamasıyla belirlenen “en beğenilen firma” ödülleri de “İnsana Saygı Ödülleri” kapsamında sahiplerini buluyor. Ayrıca, içerik, görsellik ve yaratıcılık kriterleriyle belirlenen “en iyi tasarımlı iş ilanı” ödülü de yine adayların oylarıyla seçiliyor.

Ücretsiz Teklif Al

Ücretsiz Teklif Al

Evinize, işyerinize ve günlük yaşamınıza uygun güvenlik sisteminizi belirlememiz için lütfen formu doldurun, sizi en kısa sürede arayalım.

Tüm bilgileriniz Pronet tarafından gizli tutulacaktır.
captcha

HEMEN TEKLİF ALIN HEMEN ARAYIN 444 1 911 HEMEN ARAYIN 444 1 911