Hemen Arayın

Pronet Plus ile güvenlik parmaklarınızın ucunda!

Pronet, Türkiye’nin ilk akıllı güvenlik sistemi Pronet Plus ile nerede olursanız olun evinizi cep telefonunuz aracılığıyla kontrol etmenize imkan tanıyor. Bu uygulamayla kullanıcılar, alarm sistemlerini uzaktan açıp kapatabiliyor, cep telefonlarına gelen anlık bildirimlerle evlerinde neler olup bittiğini takip edebiliyor.

 

Kaliteli, hızlı, fark yaratan ve hayat kurtaran hizmetleriyle güvenlik sektörünün lider şirketi Pronet, Pronet Plus ile güvenlik sistemi kavramını yeniden yorumluyor.  Sadece hırsızlık girişimlerine karşı önlem almakla sınırlı kalmayan ve 5 korumalı güvenlik hizmetiyle hayat kurtaran Pronet; acil sağlık, yangın gaz kaçağı, su baskını ve hatta dışarıda oluşabilecek tehlikelere karşı tam koruma sağlıyor. Pronet hizmetlerine ek olarak interaktif güvenlik ve görüntüleme sistemleri, akıllı ev çözümleri ve enerji yönetimini içeren Türkiye’nin ilk akıllı güvenlik sistemi olan Pronet Plus ise bu sistemin uzaktan kontrol edilebilmesine imkan tanıyor.
Pronet Plus ile kullanıcılar alarm sistemlerini uzaktan kurup kapatabiliyor, sistemi kurmayı unutup evden ayrıldıklarında cep telefonlarına alacakları bildirimlerle uyarılıyor. Bunun için kullanıcının App Store ya da Google Play üzerinden akıllı cihazına Pronet Plus uygulamasını yüklemesi yeterli.

Pronet Plus, belirlediğiniz senaryolara uygun anlık bildirimlerle evinizde olup bitenden hemen haberdar olmanızı da sağlıyor. Sistem, çocuğunuzun ya da yardımcınızın eve giriş çıkış saatini takip edebilmenize, anahtar bırakmak yerine kapıyı uzaktan açabilmenize ve gün içinde kameralar sayesinde evinizi dilediği gibi kontrol edebilmenize olanak tanıyor. Ayrıca kullanıcılar Pronet Plus’a ek olarak satın alabilecekleri Akıllı Video hizmeti sayesinde ise evlerini anlık video kliplerle görüntülü şekilde de kontrol edebiliyor.   

 

Ücretsiz Teklif Al

Ücretsiz Teklif Al

Evinize, işyerinize ve günlük yaşamınıza uygun güvenlik sisteminizi belirlememiz için lütfen formu doldurun, sizi en kısa sürede arayalım.

Tüm bilgileriniz Pronet tarafından gizli tutulacaktır.
captcha

HEMEN TEKLİF ALIN HEMEN ARAYIN 444 1 911 HEMEN ARAYIN 444 1 911