Hemen Arayın

Pronet Plus İle Anneler Daha Huzurlu

Pronet; yeni ürünü Pronet Plus ile kullanıcılarını akıllı yaşam çağına taşırken; özellikle annelere, çocuklarını ve evlerini daha rahat koruyabilme fırsatı sunuyor.

Pronet Plus İle Anneler Daha Huzurlu Sağladığı hizmetlerle abonelerine emniyetli bir yaşam sunan Pronet; ‘interaktif güvenlik’, ‘görüntüleme sistemleri’, ‘akıllı ev çözümleri’ ve ‘enerji yönetimi’ gibi hizmetleri içeren akıllı güvenlik sistemi Pronet Plus ile yeni bir dönem başlatıyor. Mevcut Pronet güvenlik sistemiyle birlikte çalışan Pronet Plus; mobil iletişim kanalları sayesinde, kullanıcıya, uzak olduğu evinden ve sevdiklerinden an ve an haberdar olup gerekli kontrolleri yapabilme imkânı sunuyor. Pronet, abonelerin kendi yaşam senaryolarına göre uyarladığı güvenlik sistemini, hayatı kolaylaştıran yeni servislerle gündelik yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline getiriyor.

Anneler Pronet Plus ile evdeki koruma alanını genişletiyor

Pronet Plus’ı, App Store ya da Google Play üzerinden akıllı cihazlarına yükleyen tüm Pronet Plus kullanıcıları, diledikleri an ve yerden evlerini kontrol edebilirken; ister mobil cihazlarından, ister web üzerinden evlerinin güvenliğinden emin olabiliyor. Mekanları ve içinde bulunanları kontrol etme imkanı sunan Pronet, özellikle annelere akıllarının evde kalmayacağı huzurlu bir hayat vaat ediyor.

Hangi durumlarda bildirim alacağını abone kendisi belirliyor

Pronet Plus’ın annelerin hayatını büyük ölçüde kolaylaştıracağına dikkat çeken Pronet İş Geliştirme ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Yiğiter; Pronet Plus’ın annelere sağlayacağı faydaları şöyle özetledi:

“Özellikle çalışan ya da sosyal olan annelerin evlerini ve çocuklarını bulundukları her yerden kontrol edebilmeleri, dolayısıyla da koruyabilmeleri mümkün olacak. Kimi, çocuğu okuldan geldiğinde; kimi, balkon kapısı veya ecza dolabı açıldığında haberdar olmak ve gerektiğinde evdeki yardımcıyı anında uyarmak ister. Her abonemize, bu şekilde kişiselleştirilmiş bildirim sunuyoruz. Abonelerimiz, yüksek çözünürlüklü Pronet Plus kameraları sayesinde, çocuklarını eve geldikleri an görebilecek ya da evlerindeki yardımcılarının gün içinde nasıl çalıştığını gözlemleyebilecekler. Ayrıca, yardımcının ya da bakıcının kaçta gelip kaçta gittiğini de kontrol edebilecekler.”

Pronet Plus aile bütçesini de koruyacak

Sağlıklı, güvenli ve konforlu bir yaşam hedefiyle sunulan Pronet Akıllı Ev Çözümleri; abonelere kombi, priz, kilit ve aydınlatma ayarlarının uzaktan yapılabildiği akıllı bir yaşamın kapılarını açıyor.

2015 yılında Pronet Plus özelliklerine eklenecek Akıllı Ev Çözümleri ve Enerji Yönetimi hizmetlerinin, enerji tasarrufu açısından da büyük bir artı değer getireceğine dikkat çeken Yiğiter; “Akılı Ev Çözümleri ile abonelerimize kombi gibi cihazları uzaktan açma-kapama ve gerekli ayarları yapabilme konforu sunuyoruz. Örneğin; hafta sonu kullanacağınız şehir dışındaki kışlık evinize varmadan önce, kombinizin derecesini uzaktan ayarlayabiliyor ve gittiğinizde evinizi dilediğiniz sıcaklıkta bulabiliyorsunuz. Bu özellik, aynı zamanda annelere ev dışında da olsalar, çocukları okuldan eve gelmeden önce evi ısıtabilme imkanını veriyor. Aydınlatma kontrolü fonksiyonu ise size dilediğiniz zaman ışıkları uzaktan açıp kapatma konforunu sağlıyor. Enerji Yönetimi hizmetiyle de elektrik ve doğalgaz kullanımınızı kontrol edip gereksiz enerji tüketimini önlemenize, dolayısıyla da tasarruf etmenize yardımcı oluyoruz” dedi.

Pronet Plus ile paspas altına anahtar bırakma devri kapanıyor

Akıllı Ev Çözümleri’nin hizmete sokulmasıyla birlikte, evdeki yardımcı kadın için paspas altına anahtar bırakma devrinin de tarihe karışacağını ifade eden Yiğiter; bu kapsamdaki faydaları da şöyle aktardı:

“Pronet Plus sayesinde, evinizden uzak olsanız dahi, kapınızı bulunduğunuz mekandan açabilirsiniz. Çocuğunuz kapıda kaldıysa da aynı şekilde uzaktan ona kapıyı açmanız mümkün.”

Ücretsiz Teklif Al

Ücretsiz Teklif Al

Evinize, işyerinize ve günlük yaşamınıza uygun güvenlik sisteminizi belirlememiz için lütfen formu doldurun, sizi en kısa sürede arayalım.

Tüm bilgileriniz Pronet tarafından gizli tutulacaktır.
captcha

HEMEN TEKLİF ALIN HEMEN ARAYIN 444 1 911 HEMEN ARAYIN 444 1 911