Hemen Arayın

Pronet Güvenlik’in abone sayısı 150 bine ulaştı

Hızlı ve istikrarlı büyümesini sürdüren Pronet Güvenlik’in çözümlerini tercih edenlerin sayısı 150 bine ulaştı. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Pronet Güvenlik Genel Müdürü Metin Kastro, yaklaşık 1 yıl önce 100 bin olan abone sayısındaki artışın kendilerine yüklediği sorumluluğun bilincinde olduklarını söyledi.

Pronet Güvenlik’in abone sayısı 150 bine ulaştı Türkiye'nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet Güvenlik’in çözümlerini tercih edenlerin sayısı hızla artmaya devam ederken, abone sayısı 2013 yılının ilk günlerinde 150 bini aştı.

İstikrarlı büyümesini sürdüren Pronet Güvenlik’in 100 bininci abonesine 2011 yılının son çeyreğinde ulaştığını vurgulayan Genel Müdür Metin Kastro, “Aradan henüz 1 buçuk yıl bile geçmeden abone sayımızı 100 binden 150 bine yükseltmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürürken, 150 bin konut ve işyerinin güvenliğinin bize emanet edildiğini, yüz binlerce kişinin Pronet Güvenlik sayesinde geceleri rahat uyuduğunu ve kendilerini güvende hissettiğini bilmek bize önemli sorumluluklar yüklüyor. Bu sorumluluğun bilincinde olarak, 1995 yılından bugüne olduğu gibi, bundan sonra da her zaman abonelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ücretsiz Teklif Al

Ücretsiz Teklif Al

Evinize, işyerinize ve günlük yaşamınıza uygun güvenlik sisteminizi belirlememiz için lütfen formu doldurun, sizi en kısa sürede arayalım.

Tüm bilgileriniz Pronet tarafından gizli tutulacaktır.
captcha

HEMEN TEKLİF ALIN HEMEN ARAYIN 444 1 911 HEMEN ARAYIN 444 1 911