Hemen Arayın

Pronet Güvenlik, 2.300 kişilik ekibiyle geleceğe koşuyor!

Pronet Güvenlik, müşteri memnuniyeti ve süreç verimliliğini en yüksek seviyeye çıkartmak hedefiyle, 2.300 çalışanının katılımıyla “Gelecek Biziz” temalı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Pronet’in gelecek dönem hedefleri de açıklandı. Sahip olduğu yüzde 60’ın üzerinde pazar payıyla 160.000’i aşkın kurumsal ve bireysel aboneye hizmet veren Pronet Güvenlik, 3 yıl içerisinde Avrupa’nın en büyük 3. güvenlik şirketi konumuna ulaşmayı hedefliyor.

Pronet Güvenlik, 2.300 kişilik ekibiyle geleceğe koşuyor! Türkiye’nin lider güvenlik firması Pronet Güvenlik, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği “Gelecek Biziz” temalı toplantıda 2.300 çalışanıyla bir araya geldi. Pronet Güvenlik ve bayi ağında görev yapan tüm çalışanların katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Pronet’in yenilikçi iş süreçleri ve gelecek dönem hedefleri paylaşıldı. 160.000’in üzerinde kurumsal ve bireysel aboneye 2.300 kişilik ekibiyle çözüm sunan Pronet Güvenlik, kendi ofisleri ve bayi ağı aracılığıyla Türkiye’nin 81 iline hizmet ulaştırıyor.

1995 yılında kurulan ve 2000’li yıllarda güvenlik sektörüne getirdiği inovatif yeniliklerle öne çıkan Pronet Güvenlik, geçtiğimiz üç yıl içerisinde yakaladığı yüksek büyüme hızıyla dikkat çekmişti. 2010 yılından bu yana Pronet Güvenlik’in abone sayısı 50.000’den 160.000’e, hizmet ekibi ise 500 kişiden 2.300 kişiye çıkmış bulunuyor. 2012 yılında Avrupa’nın önde gelen girişim sermayesi şirketlerinden Cinven tarafından çoğunluk hisseleri satın alınan Pronet Güvenlik, söz konusu yatırımın ardından Türkiye ve uluslararası pazarlara yönelik hedeflerini büyüttüğünü açıklamıştı. Bugün itibariyle Türkiye’de yüzde 60’ın üzerinde pazar payıyla lider konumda bulunan Pronet Güvenlik, geleceğe yönelik planlamalarını 3 yıl içerisinde Avrupa’nın en büyük 3. güvenlik firması olmak hedefiyle oluşturuyor.

Gerçekleştirilen etkinlikte benzersiz, eksiksiz ve kesintisiz değer yaratılmasının önemine dikkat çekilerek, bu yaklaşımın Pronet Güvenlik’i “Türkiye’nin en beğenilen markası” olma hedefine bir adım daha yaklaştıracağı belirtildi. Pronet Güvenlik’in dünü, bugünü ve geleceğinin ele alındığı “Gelecek Biziz” etkinliğine ünlü sanatçı Ali Poyrazoğlu da gerçekleştirdiği esprili ve eğlenceli sunumla renk kattı.

Pronet Güvenlik’in yürüteceği ve dört ana değer etrafında şekillenen değişim projesinin temel başlıkları “taraftar müşteri yaratmak”, “açık iletişime inanmak”, “işbirliği ve dayanışma içinde çalışmak”, “girişimci bir ruhla çalışmak” olarak belirlenmiş bulunuyor. Tüm Pronet Güvenlik ekibinin paylaştığı Gelecek Biziz Manifestosu, iletişim anlayışından birlikte çalışmaya ve girişimcilik ruhundan müşteri memnuniyetine dek pek çok konuda Pronet Güvenlik kurumsal yaklaşımını şirketin ilk günkü değerlerinin paralelinde yeniden tanımlıyor:

Pronet Güvenlik Gelecek Biziz Manifestosu 

Taraftar Müşteri Yaratırız: Müşterimizi insan olarak tanımaya ve anlamaya çalışırız. Bir müşterinin sorununu çözmekten daha önemli işimiz yoktur, çözülememiş her sorundan rahatsızlık duyarız. İyi bir müşteri deneyiminin sadece işimizi doğru yaptığımız zaman değil, sıcak bir ilişki yaşattığımız zaman mümkün olacağına inanırız. Müşterilerimizin beklentilerinin her zaman bir adım ötesine geçerek fark yaratmaya inanırız. 

Açık İletişime İnanırız: Güven ortamının devamı için dürüstlüğe ve açık iletişime önem veririz. Her görüşün farklı da olsa tartışılması gerektiğine inanırız. Birbirimizi gerekçelerle birlikte eleştirir, birbirimizi dinlemeyi ve birbirimizden öğrenmeyi isteriz. 

İşbirliği ve Dayanışma İçinde Çalışırız: Adil bir yaklaşımla her problemi çözebileceğimize inanırız. Karşımızdakini önyargısız dinler, birbirimizi anlamak ve empati göstermek için çaba harcarız. Birbirimizin uzmanlığına saygı gösteririz. Yetki vermekten ve yetki alıp kullanmaktan korkmayız. 

Girişimci Bir Ruhla Çalışırız: Hayal etmeyi, ezber bozmayı, yenilikçi olmayı ve hür düşünmeyi alışkanlık haline getiririz. İşimizi sahiplenir, sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getiririz. İşimizi daha iyi yapabilmek için mücadele ederiz. Dinamiğiz; hızlı karar verir, kararları hayata hızlı geçiririz. Bir fikri hayata geçirmenin en az fikri yaratmak kadar önemli olduğuna inanırız. Hata yapmaktan korkmayız; hatalarımızdan öğrenmeye ve hataları tekrarlamamaya odaklanırız. Değişimleri gerçekleştirecek cesaret ve beceriye sahip bir takımız.

Ücretsiz Teklif Al

Ücretsiz Teklif Al

Evinize, işyerinize ve günlük yaşamınıza uygun güvenlik sisteminizi belirlememiz için lütfen formu doldurun, sizi en kısa sürede arayalım.

Tüm bilgileriniz Pronet tarafından gizli tutulacaktır.
captcha

HEMEN TEKLİF ALIN HEMEN ARAYIN 444 1 911 HEMEN ARAYIN 444 1 911