Hemen Arayın

Pronet güven dolu dünyasını annelere açtı!

Hamilelik ve doğum sonrasında çocuk bakımı gibi konular tüm annelerin ve anne adaylarının aklını her an meşgul ediyor. Türkiye’nin güvenlik alanındaki lider ismi Pronet, 30 Ekim Pazar günü KidZania’da gerçekleştirdiği Bilinçli Anneler, Güvende Çocuklar Semineri ile bu konulara değinerek güven dolu dünyasını annelere açtı. Katılımcılar etkinlikte Bebeim Geliyor Esra Ertuğrul, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Uzmanı Özge Selçuk Bozkurt ve Hassas Anne Ece Kumkale ile bir araya gelerek keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Konuşmacılar kendi tecrübeleri ve uzman görüşlerinin yanı sıra, Pronet’in annelere yardımcı olan 5 korumalı güvenlik hizmeti ve Kameram uygulaması konusunda da bilgi verdi. Bu sırada çocuklar ise, pazar gününü KidZania’nın etkinlik alanında keyifle geçirdi.

Türkiye’nin güvenlik alanındaki lider ismi Pronet, Bilinçli Anneler, Güvende Çocuklar Semineri ile alanında ses getirmiş bloggerlar, uzmanlar ve anneleri buluşturdu.  Hamilelik, yeni doğan bebek bakımı, doğumdan sonra dikkat edilmesi gereken konular, çocuk gelişimi ve bakıcı seçimi gibi konuların masaya yatırıldığı seminerde anne adayları ve yeni anneler akıllarındaki tüm sorulara yanıt bulma şansı yakaladı. Bu sırada çocuklar da seminere ev sahipliği yapan KidZania’nın etkinlik alanlarının keyfini çıkardı. Böylece anne ve çocukları keyifli bir pazar günü geçirmiş oldu.

Seminere konuşmacı olarak katılan isimler arasında Bebeim Geliyor Esra Ertuğrul, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Uzmanı Özge Selçuk Bozkurt ve Hassas Anne Ece Kumkale yer alıyordu. Konuşmacılar annelerle hem kendi tecrübelerini ve ipuçlarını paylaştı hem de Pronet’in 5 korumalı güvenlik hizmeti ve Kameram uygulaması ile annelere nasıl yardımcı olabileceği konusunda bilgi verdi.

5 korumalı güvenlik paketi ve Kameram ile Pronet annelerin yanında

Bebeim Geliyor ismi ile tanınan Esra Ertuğrul konuşmasında, “Sadece hırsızlık girişimlerine karşı önlem almakla sınırlı kalmayan ve 5 korumalı güvenlik hizmetiyle hayat kurtaran Pronet; acil sağlık, yangın, gaz kaçağı, su baskını ve hatta dışarıda oluşabilecek tehlikelere karşı tam koruma sağlıyor. Tehlike anında kullanıcı, ortalama 10 saniye gibi kısa bir süre içinde aranıyor ve size ambulans, polis, itfaiye gibi gerekli yönlendirmeleri yapıyor” bilgisini paylaştı. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Uzmanı Özge Selçuk Bozkurt ise, uygun fiyatlı çözümler sunan Pronet Kameram hizmeti ile annelerin çocuklarını yalnız ya da bakıcı ile başbaşa bıraktıklarında her an cep telefonu, tablet ya da bilgisayardan izleyebileceklerini anlattı. 
Ücretsiz Teklif Al

Ücretsiz Teklif Al

Evinize, işyerinize ve günlük yaşamınıza uygun güvenlik sisteminizi belirlememiz için lütfen formu doldurun, sizi en kısa sürede arayalım.

Tüm bilgileriniz Pronet tarafından gizli tutulacaktır.
captcha

HEMEN TEKLİF ALIN HEMEN ARAYIN 444 1 911 HEMEN ARAYIN 444 1 911