Hemen Arayın

Pronet Bayilerine “Sahne Senin” Dedi

Türkiye’nin lider güvenlik firması Pronet, geleneksel bayi toplantısını bu yıl 7 Şubat’ta Antalya Ela Quality Hotel’de gerçekleştirdi. 270 kişinin katıldığı toplantıda Pronet’in sektördeki durumuna ve bir önceki yıla ilişkin bilgiler verilirken 2015 yılı hedefleri de paylaşıldı.

Pronet Bayilerine “Sahne Senin” Dedi Pronet’in bayiler arasındaki iletişimi güçlendirmek ve motivasyonu arttırmak amacıyla bu yıl 5. kez düzenlediği bayi toplantısı Antalya’da gerçekleşti. Pronet Güvenlik ve bayi ağında görev yapan tüm çalışanların bir araya geldiği toplantıya, Pronet üst düzey yöneticileri ile çeşitli departmanlardan da katılım oldu.

“Sahne Senin” sloganı ile başlayan toplantıda konuşma yapan Pronet Satış Genel Müdür Yardımcısı Engin Kurtay: “20 yıldır Türkiye’nin lider güvenlik firması olmamızda bayilerimizin katkısı çok büyük. Her geçen gün inovatif çözümlerle çıtamızı bir üst seviyelere taşımayı hedefliyoruz. Bunu yaparken de omurgamızı oluşturan satış ekibimizin eğitimlerine de oldukça önem veriyoruz” dedi.

Bu sene “Sahne Senin” sloganıyla Yeni Satış Eğitim Sistemini hayata geçirdiklerini belirten Kurtay: “Satış ekiplerimiz, sahada müşterilerimizle doğrudan temas halinde oldukları için, müşteri beklentilerini anlama ve doğru çözüm sunma konusunda çok önemli bir görev üstleniyorlar. Biz de bu doğrultuda hem bayi satış ekipleri hem de direkt satış ekiplerimizin eğitim programlarını yeniledik. Yeni eğitim modelimizde, “Sahne Senin” diyerek başrolü, sahada Pronet’in görünür yüzü olan satış çalışanlarımıza veriyoruz.” dedi.

Toplantıda ayrıca geleceğe yönelik öngörüler paylaşılırken, güven ve aidiyet duygusu da pekiştirildi. 270 kişinin aynı çatı altında buluştuğu Antalya toplantısında Yılın En İyi Satış Yapan Güvenlik Danışmanları, En İyi Bayi Ödülü, En İyi Şube Ödülü ve Kıdem Ödülleri de sahiplerini buldu.

Ücretsiz Teklif Al

Ücretsiz Teklif Al

Evinize, işyerinize ve günlük yaşamınıza uygun güvenlik sisteminizi belirlememiz için lütfen formu doldurun, sizi en kısa sürede arayalım.

Tüm bilgileriniz Pronet tarafından gizli tutulacaktır.
captcha

HEMEN TEKLİF ALIN HEMEN ARAYIN 444 1 911 HEMEN ARAYIN 444 1 911