Hemen Arayın

Müşteri deneyiminde EMEA Bölgesi’nin en iyisi Pronet oldu!

Pronet'e uluslararası ödül! Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, bu yıl 11.’si düzenlenen çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki en prestijli ödüllerinden Contact Center World Awards’un, EMEA Bölgesi’nde (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) “En İyi Müşteri Deneyimi” kategorisinde birinci oldu.

Müşteri deneyiminde EMEA Bölgesi’nin en iyisi Pronet oldu! Herhangi bir tehlike anında oluşan sinyale müdahale etmek için abonelerine ortalama 10 saniye gibi kısa bir sürede dönüş yapan Pronet, hayat kurtaran hizmetiyle farkını ortaya koyarak ödüle layık görüldü. 2015’te de Türkiye’de En İyi Müşteri Deneyimi Ödülü’nü alan Pronet, EMEA Bölgesi’nin en iyisi olarak, Las Vegas’ta düzenlenecek dünya finallerine katılmaya hak kazandı.

Pronet, çağrı merkezi alanında, sektörün en iyilerinin yarıştığı Contact Center World Awards’tan büyük ödülle döndü. Bu yıl 11. kez düzenlenen, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’dan birçok şirketin katıldığı yarışmada Pronet, “En İyi Müşteri Deneyimi” kategorisinde EMEA Bölgesi birincisi oldu. Bu ödülle Pronet, kasım ayında Las Vegas’ta düzenlenecek dünya finallerinde yarışma hakkını da elde etti.

Sıradan bir çağrı merkezinin ötesinde, verdiği kaliteli ve hızlı hizmetle hayat kurtaran Pronet'in bu farkı, ödüle layık görülmesinde en önemli etkenlerden biri oldu.

Profesyonel kadrosuyla 365 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren Pronet Alarm Haber Alma Merkezi, yılda toplam 2 milyon sinyal alıyor, 1 milyon çağrı karşılıyor ve 6 milyon dış arama yapıyor. İnsana ve teknolojiye yatırım yapan Pronet, bunun bir sonucu olarak alarm sonrası aboneyi ortalama 10 saniyelik arama hızıyla dünya standartlarının üstünde bir hizmet veriyor.

Contact Center World Awards’ta ödüle layık görülmekten gurur duyduklarını belirten Pronet Müşteri Deneyiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Olgun Kükrer: ‘Pronet olarak sektörde fark yaratan müşteri odaklı hizmet anlayışımız, çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki en önemli ödüllerinden biriyle taçlandı. Müşterilerimize kaliteli, hızlı, değer ve fark yaratan bir deneyim yaşatmak için 7 gün 24 saat çalışıyoruz. Gelişen teknolojileri yakından takip ederek her zaman bunu altyapı ve hizmetlerimize yansıtıyoruz. Hayat kurtarırken verdiğimiz hizmette bir saniyenin bile önemi çok büyük. Bugüne kadar yaşanan acil durumlarda, Pronet Alarm Haber Alma Merkezi’ne gelen çağrılarla 10.000’lerce hayat kurtardık. EMEA Bölgesi’nin en iyisi olduk, şimdi hedefimizde dünya birinciliği var” dedi.

Ücretsiz Teklif Al

Ücretsiz Teklif Al

Evinize, işyerinize ve günlük yaşamınıza uygun güvenlik sisteminizi belirlememiz için lütfen formu doldurun, sizi en kısa sürede arayalım.

Tüm bilgileriniz Pronet tarafından gizli tutulacaktır.
captcha

HEMEN TEKLİF ALIN HEMEN ARAYIN 444 1 911 HEMEN ARAYIN 444 1 911