Hemen Arayın

Hayat kurtaracak mobil uygulama Kristal Elma kazandı

Pronet Güvenlik tarafından sunulan, iPhone ve Android kullanıcılarının herhangi bir acil durumda tek dokunuşla yakınlarından yardım isteyebilmelerini sağlayan ‘Panik Butonu' uygulaması, Dijital Dalında, Mobil Uygulama kategorisinde Kristal Elma Ödülü’ne layık görüldü.

Hayat kurtaracak mobil uygulama Kristal Elma kazandı Türkiye’nin alanında lider firması Pronet Güvenlik’in, ücretsiz mobil uygulaması ‘Panik Butonu’ Kristal Elma Ödülü’ne layık görüldü. ‘Panik Butonu’, yarışmaya bu yıl dahil edilen ‘Mobil Uygulama’ kategorisinde Kristal Elma kazanan ilk uygulama oldu.

Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Kristal Elma Reklam Ödülleri Yarışması’nda Kristal Elma kazanan ‘Panik Butonu’ uygulaması, herhangi bir acil durumda, kullanıcının adres ve koordinat bilgisini tek bir dokunuşla yakınlarına bildirmesini sağlıyor. Uygulama, Pronet Güvenlik abonesi olan ya da olmayan tüm iPhone ve Android sahipleri tarafından App Store ve Google Play’den ücretsiz indirilerek kullanılabiliyor.

https://www.pronet.com.tr/ev-guvenligi/panik-butonu-mobil-uygulamasi

Ücretsiz Teklif Al

Ücretsiz Teklif Al

Evinize, işyerinize ve günlük yaşamınıza uygun güvenlik sisteminizi belirlememiz için lütfen formu doldurun, sizi en kısa sürede arayalım.

Tüm bilgileriniz Pronet tarafından gizli tutulacaktır.
captcha

HEMEN TEKLİF ALIN HEMEN ARAYIN 444 1 911 HEMEN ARAYIN 444 1 911