Hemen Arayın

Güvenlik bilincine sahip çocuklar Açıkgöz Tilkiler olarak büyüyecek

Pronet Güvenlik, çocukların kendilerini bekleyen tehlikelerin farkında olarak yetişmelerini amaçlayan yeni sosyal sorumluluk projesi ‘Açıkgöz Tilkiler’i hayata geçirdi.

Güvenlik bilincine sahip çocuklar Açıkgöz Tilkiler olarak büyüyecek Türkiye’nin lider güvenlik firması Pronet Güvenlik, yeni sosyal sorumluluk projesi ‘Açıkgöz Tilkiler’i hayata geçirdi. Proje ile çocuklara etraflarındaki tehlikelerle ilgili farkındalık bilinci aşılanması ve kendilerini korumalarını sağlayacak güvenlik ipuçları verilmesi amaçlanıyor.

Güvenlik bilincinin çocuk yaşta oluşması gerektiğini, bunun da ancak doğru yönlendirme ile mümkün olabileceğini vurgulayan Pronet Güvenlik Genel Müdürü Metin Kastro, “Bu amaçla Açıkgöz Tilkiler projesini hayata geçirdik. Tilki, küçük ama kendisinden çok daha büyük hayvanlarla ve kendisini bekleyen tehlikelerle başa çıkabilecek kadar akıllı bir hayvan. Biz de çocuklarımızın hayatta kalmaya çalıştığı vahşi ormanda, yani şehirlerde, uyanık, akıllı bireyler olarak birer açıkgöz tilki olarak yetişmelerini ve kendilerini korumalarını hedefliyoruz” diye konuştu.

Okullarda ücretsiz broşür dağıtılacak

Proje kapsamında www.acikgoztilkiler.org sitesini açtıklarını söyleyen Kastro, “Sitede, ücretsiz olarak indirilebilen ‘Açıkgöz Tilkiler’den Güvenlik Kuralları’ broşürü bulunuyor. Çocukların kolayca anlayıp özümseyebileceği bir dilde kaleme alınan broşürde, evde yalnızken, mahallede, yazın sokakta, kışın, serviste/otobüste, okulda, internette ve alışverişte güvenli olmak konularının yanı sıra yangına karşı tedbirli olmak ve acil durum çantası hazırlamak gibi farklı konularda ipuçları veriliyor. Talep eden okullarda da broşürü dağıtarak, farkındalık oluşturmayı ve bunu yaymayı amaçlıyoruz” dedi.

Broşürde ayrıca ebeveynlere yönelik olarak hazırlanan ‘Açıkgöz Büyükler’ ‘Çocuklarınız için güvenlik ipuçları’ bölümünün de bulunduğunu kaydeden Metin Kastro, “facebook.com/PronetGuvenlik adresli Facebook sayfamızda da çocukların güvenliği için önemli ipuçlarını düzenli aralıklarla paylaşıyoruz. Türkiye’nin en büyük güvenlik şirketi olarak, tüm ebeveynleri Açıkgöz Tilkiler projesine destek olarak, güvenlik ipuçlarını çocukları ve yakınları ile paylaşarak tehlikelerden korunmada daha bilinçli hareket etmelerinde yardımcı olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Ücretsiz Teklif Al

Ücretsiz Teklif Al

Evinize, işyerinize ve günlük yaşamınıza uygun güvenlik sisteminizi belirlememiz için lütfen formu doldurun, sizi en kısa sürede arayalım.

Tüm bilgileriniz Pronet tarafından gizli tutulacaktır.
captcha

HEMEN TEKLİF ALIN HEMEN ARAYIN 444 1 911 HEMEN ARAYIN 444 1 911