Hemen Arayın

"En Çok İstihdam Yaratan Firma” ödülü Pronet’in!

2016 yılı süresince 1011 kişilik işe alım yapan Pronet, Kariyer.net portalı üzerinde “En Çok İstihdam Yaratan Firma” oldu. Alımlar yoğun olarak Pronet Satış Sonrası Hizmetler ve Satış ekipleri için gerçekleşti. İnsan kaynağını en önemli değerleri arasında gören firma, özel eğitimlerle gelişimlerini sağladığı çalışanlarına “Pronet Kahramanları” ismini veriyor.

Türkiye'nin lider güvenlik şirketi Pronet, Kariyer.net tarafından “En Çok İstihdam Yaratan Firma” ödülüne layık görüldü. Portalı kullanan tüm firmalar arasında yapılan değerlendirmeye göre Pronet, 2016 yılında gerçekleştirdiği toplam 1011 kişilik işe alımla, İstanbul’daki diğer firmaları geçerek birinci oldu.

Satış Sonrası Hizmetler ve Satış ekiplerine alım yaptı
Pronet İnsan Kaynakları ve Satış Genel Müdür Yardımcısı İpek Ötügen, “İşe alımlarımız çoğunlukla operasyonumuzun kalbi olan Pronet Satış Sonrası Hizmetler ve Satış ekiplerimizde gerçekleşti. Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm kullanıcılarımızın kişisel güvenlik ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmek, en hızlı ve etkin hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda sahip olduğumuz değerlerimizin başında teknoloji ile birlikte deneyimli ve eğitimli insan kaynağımız geliyor” dedi.

Pronet Kahramanları için yüzlerce saatlik eğitim
Pronet, çalışanlarına “Pronet Kahramanları” diyor ve İnsan Kaynakları alanında, bu isme layık olacak şekilde bir organizasyon yürütüyor. Ötügen buradaki süreci şu sözlerle anlatıyor: “2000’e yakın çalışanımız bulunuyor. Bunların 200’e yakını Pronet Alarm Haber Alma Merkezi’nde görev yapıyor. İşe alımların ardından güvenlik danışmanı adaylarımıza, 25 gün süresince Başlangıç Eğitimi veriyoruz, performanslarını yaptığımız online sınavlarla ölçüyoruz. Başarılı olup yola devam edecekler için mezuniyet töreni düzenliyoruz ve törene ailelerini de davet ediyoruz. Sertifikalarını ailelerinin ellerinden alıyorlar. Alarm Haber Alma Merkezi müşteri temsilcisi adaylarımıza ise, girdikleri ilk hafta çağrı koçu atıyor ve onları yalnız bırakmayarak, gelişimlerine ek katkıda bulunuyoruz. 1 yılda 1 müşteri temsilcimiz 40 saat geliştirme ve yetkinlik eğitimi alıyor. Başlangıç eğitimi ile birlikte yılda toplam 248 saat eğitim veriyoruz.”

Pronet bu yıl, Kariyer.net İnsana Saygı Ödülünün ve Secretcv.com tarafından verilen İK’nın Yıldızları Ödülünün de sahibi oldu. 
Ücretsiz Teklif Al

Ücretsiz Teklif Al

Evinize, işyerinize ve günlük yaşamınıza uygun güvenlik sisteminizi belirlememiz için lütfen formu doldurun, sizi en kısa sürede arayalım.

Tüm bilgileriniz Pronet tarafından gizli tutulacaktır.
captcha

HEMEN TEKLİF ALIN HEMEN ARAYIN 444 1 911 HEMEN ARAYIN 444 1 911